Tisztelt Partnerünk!

Az Autopress KFT. 1984. jún. 13-án alakult, mint Autopress GMK 100% magántulajdonként. Tevékenységünk személy és tehergépkocsi fékalkatrészek gyártásával kezdődött, melyhez először a felrodolt, későbbiekben a vas alkatrészeket is mi készítettük.
A vasgyártásból 10 éven belül kialakult egy lakatosipari tevékenység, mely még mindig az autóipart szolgálta ki: fékpofa, fékbetét, kipufogó, lengővilla, aláfutásgátló, üzemanyagtank, felépítmény gyártással.
Ez időn belül 500m2 csarnokunkból 6600m2-es ipari területre költöztünk, melyen 1200m2-en folytattuk tovább a munkát. A gyártás mellett a cég a kereskedés irányába is elindult, mint pl.: autósbolt és autókereskedés.
1999-ben GMK KFT.-vé alakult és gyökeres változáson ment át: a lakatosipari tevékenység a cég 90%-át tette ki. A síklemez megmunkálási profilt erősítettük, amelyet lemezolló, présgépek, mélyhúzó, sajtológépek segítségével végeztünk. 2002-ben vásároltuk első lézervágó gépünket és a meglévő termékeink mellett megkezdtük a gépelemgyártók félkész- és késztermékekkel való kiszolgálását. Telephelyünk szűknek bizonyult, így további lépésként gépek vásárlásával párhuzamosan (cnc-élhajlító, cnc-lemezolló, fűrészgép, profilhenger, láng és plazma vágó, hegesztőgépek, 2db lézer, esztergagép és megmunkálóközpont , valamint eszterga- megmunkálóközpont, autódaruk) egy 7.8 hektáros ipari területre költöztünk, ahol új építésű összesen 6500m2-es épületekben, 1200m2-nyi irodahelyiségben folytatjuk meglévő és új gyártásunkat. A 2006-os évtől bérmunkával is piacot hódítottunk.
Várjuk Ön és üzleti partnereik megkeresését ezen tevékenységekkel kapcsolatban.


Iroda
Tervezői iroda
Gyárudvar
Gyárudvar gázpalackkal
Linde palack
Gyárudvar
Gyárudvar